JAB Rôzne

Čitateľka v rodnom dome vzala do rúk foťák a výsledok stojí za to: Fotky, ktoré vám zaručenie navodia nostalgiu! :)

So spomienkami na roky minulé sa často spájajú nielen rôzne udalosti, ale aj obyčajné predmety či hračky. Ruku na srdce, ktoré z týchto predmetov boli súčasťou aj vašej domácnosti?

Ilustračný obrázok k článku Čitateľka v rodnom dome vzala do rúk foťák a výsledok stojí za to: Fotky, ktoré vám zaručenie navodia nostalgiu! :)
Zdroj: Dnes24.sk

To bola iná doba! Koľkokrát ste sa stretli s touto vetou najmä od tých skôr narodených, ktorí zažili aj obdobie socializmu. Na časy dávno minulé však oživia v nás spomienky rôzne udalosti. Nedávno sme vám priniesli fotografie jedného z najznámejších hotelov v Spišskej Novej Vsi a aj jeho jedálny lístok z 80 rokov minulého storočia.

Teraz máme pre vás opäť ďalšiu lahôdku. Nie len budovy či udalosti nás donútia zaspomínať si. K osemdesiatym rokom dvadsiateho storočia sa viažu aj rôzne predmety dennej potreby, veci ktoré zdobia našu domácnosť či hračky. Jedna z našich čitateliek nám pár zaujímavých kúskov nachádzajúcich sa ešte v jej rodnom dome nafotila. Len pre zaujímavosť, niektoré z tých vecí majú už takmer štyridsať rokov.

Pozrite si fotografie v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Foto: Daniela Semanová

Predmety z čias dávno minulých...
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM