JAB Rôzne

Brat poslanca Akrama zavítal do Spišskej na výlet: Priznanie, čo ho v našom meste najviac prekvapilo!

Slovenský raj a Spiš je lákadlom pre mnohých turistov. Niektorí prídu na výlet, iní to spoja aj s návštevou svojich blízkych. My sme zastihli počas návštevy brata poslanca mestského zastupiteľstva Andana Akrama. Prezradil nám, čo sa mu tu páči aj to, čo ho v Spišskej najviac prekvapilo.

Ilustračný obrázok k článku Brat poslanca Akrama zavítal do Spišskej na výlet: Priznanie, čo ho v našom meste najviac prekvapilo!
Zdroj: Dnes24.sk

Počas letných mesiacov Spišskú Novú Ves navštívi mnoho zahraničných turistov. V meste môžete započuť češtinu, poľštinu, maďarčinu, nemčinu či angličtinu. My sme vyspovedali Imrana Akrama (43) – ktorý prišiel za svojim bratom poslancom mestského zastupiteľstva v Spišskej Novej Vsi Adnanom Akramom. Do Spišskej zavítal aj s celou svojou rodinou.

Imran pochádza z Londýna, no ako nám prezradil, momentálne býva a pracuje v Dubaji. „Na Slovensku som štvrtýkrát, prišiel som pozrieť brata. Očarila ma prekrásna príroda, obzvlášť Slovenský raj a Vysoké Tatry,“ prezradil s tým, že keď tu bol pred dvadsiatimi rokmi, tak mu dosť chýbali služby. Dodal, že teraz je to už oveľa lepšie. A čo Imrana Akrama v našom meste najviac prekvapilo?

„Milo ma prekvapili nízke ceny v reštauráciách, v porovnaní s cenami v Londýne či Dubaji, tu je to podstatne všetko lacnejšie. Ľudia sú veľmi milí a pohostinní,“ zhodnotil Imran. Aj jeho deťom sa Spišská Nová Ves páčila. Zhodli sa na tom, že je to krásne zelené mesto.

A ako si pochutnal brat mestského poslanca na slovenskej kuchyni či niečom ostrejšom? „Slovenské jedlá ma veľmi neoslovujú, ochutnal som však aj halušky či pirohy. Čo sa týka alkoholu, ten nepijem, ale mám pekné spomienky na slovenské destiláty z čias, keď som bol slobodný,“ zasmial sa.

Čítajte tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM