JAB Rôzne

Blíži sa udalosť, na ktorú sa teší množstvo z nás: Prvé info o Spišských trhoch

Spišské trhy neodmysliteľne patria k letu a k nášmu mestu. Aj tento rok nás čakajú štyri dni plné zábavy, atrakcií či dobrého jedla. Tu sú prvé info.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa udalosť, na ktorú sa teší množstvo z nás: Prvé info o Spišských trhoch
Zdroj: Dnes24.sk

Jedným z tradičných podujatí v Spišskej Novej Vsi sú bezpochyby Spišské trhy. Bez nich si leto mnohí Novovešťania ani nevedia predstaviť. Ani tento rok nebude výnimkou a o niekoľko týždňov sa námestie v Spišskej zaplní stánkami, rôznymi atrakciami či umelcami.

A kedy sa presne tento rok táto obľúbená akcia v našom meste uskutoční? 62.ročník Spišských trhov sa bude konať od 13. do 16. júla 2017

Prebiehať budú na Letnej, Zimnej, Školskej, Elekrárenskej ulici, Radničnom a Štefánikovom námestí ako aj na ulici Ing. O. Kožucha. Tešiť sa môžete i na viac ako päťdesiatku kolotočov a atrakcií. Podľa informácií z Mestského úradu v Spišskej Novej Vsi, žiadosti prevádzkovateľov atrakcií prichádzajú priebežne už od začiatku roka a počíta sa s účasťou na úrovni minulých rokov.

Len pre zaujímavosť, podľa slov kompetentných minulý rok zavítalo do nášho mesta počas Spišských trhov 53 kolotočov a atrakcií, rok predtým až 57.

Atmosféru minuloročných Spišských trhov si môžete pripomenúť prostredníctvom našej fotogalérie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Obrazom: Takto to vyzeralo na 61.ročníku Spišských trhov
47
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM