JAB Rôzne

Biokúpalisko pripravuje rozlúčku s letom: Plávanie, koncert aj pochúťky!

Na biokúpalisku neďaleko Spišskej pripravujú rozlúčku s letom. Okrem kúpania či rybolovu čaká na ľudí i zaujímavý sprievodný program.

Ilustračný obrázok k článku Biokúpalisko pripravuje rozlúčku s letom: Plávanie, koncert aj pochúťky!
Zdroj: Biokúpalisko - Levočská dolina

Hoci už prázdniny skončili, dni sú stále teplé. Preto niet div, že voľný čas trávia ľudia ešte stále aj pri vode. K tej môžete vyraziť aj počas tohto víkendu na jediné biokúpalisko na Spiši v Levočskej doline. Chystá sa tam zaujímavá akcia.

Čítajte tiež: Veľká oslava piva v Spišskej: Čo nás čaká na dvojdňovom festivale?

Rozlúčka a letom, alebo ako organizátori nazvali túto akciu Dolina žije, vypukne 17. septembra od 11.00 hod. v areáli biokúpaliska.

Pre návštevníkov je pripravený okrem plávania, či rybolovu sprievodný program. „Hlavným hosťom podujatia bude Katka Knechtová s kapelou a moderátorského slova sa ujme Jožo Pročko. Pripravený je bohatý program pre deti rôzne súťaže a nebude chýbať ani tombola,“ vymenovala Anna Drugačová z resortu Levočská dolina.

Čítajte tiež: Podarené hlášky našich najmenších: Škôlkari zo Spišskej sa vám postarajú o úsmev!

Ako doplnila, na svoje si prídu aj milovníci domácej kuchyne. Na návštevníkov čakajú džatky, pirohy, pagáče, divinový guláš či rôzne grilované špeciality. Týmto podujatím sa podľa slov Drugačovej síce skončí letná sezóna, no rybolov, spojený s ugrilovaním ryby priamo na mieste si môžete vychutnať až do decembra.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM