Krimi

Autentické FOTO z hrozivej nehody na Spiši: Mladá žena(27) čelne narazila do nákladného auta!

Hrozivo vyzerajúce zábery z miesta nehody. Žena na opli, podľa policajtov, vošla do protismeru, kde sa čelne zrazila s nákladiakom

Ilustračný obrázok k článku Autentické FOTO z hrozivej nehody na Spiši: Mladá žena(27) čelne narazila do nákladného auta!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako povedala pre náš portál krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová spišskonovoveskí dopravní policajti vyšetrujú príčinu vzniku dopravnej nehody, ku ktorej došlo k katastri obce Krompachy v stredu 1.7.2015 okolo 15.00 hod medzi osobným motorovým vozidlom značky Opel Astra, ktoré viedla vodička (27) z Gelnice a motorovým vozidlom značky VW LT, ktoré viedol vodič (38) z Poľska.

„Vodička viedla vozidlo v smere jazdy od mesta Krompachy na obec Margecany, pričom sa pravdepodobne dostatočne nevenovala vedeniu vozidla, ako aj sledovaniu situácie v cestnej premávke, v dôsledku čoho prešla s vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazila s oproti idúcim vozidlom značky VW LT,“ ozrejmila hovorkyňa.

Podľa slov hovorkyne u vodiča nákladného auta požitie alkoholu zistené nebolo a vodičke Opla bola za tým účelom odobratá krv. „Pri nehode vodička utrpela podľa predbežnej lekárskej správy ľahké zranenia s predpokladanou dobou liečenia 35 dní, druhý účastník nehody zranenia neutrpel,“ doplnila Mésarová s tým, že celková škoda na vozidlách bola vyčíslená na približne 8 000 eur.

Čítajte tiež:

Foto: štáb Tv Joj

Čelná zrážka dvoch áut pri Krompachoch: Foto priamo z miesta
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM