JAB Rôzne

Atraktívna akcia na skok od Spišskej: Zažite na vlastnej koži jazdu ohňa

Máte radi lyžovanie a dobrú zábavu? Ak áno, máme pre vás na víkend jeden zaujímavý tip. Zažiť budete môcť jazdu ohňa a nielen to.

Ilustračný obrázok k článku Atraktívna akcia na skok od Spišskej: Zažite na vlastnej koži jazdu ohňa
Zdroj: Pepeski - lyžiarska škola

Koniec jarných prázdnin ukončia v Levočskej doline naozaj veľkolepo. Už v túto sobotu bude na svahu poriadne veselo a na milovníkov lyžovania čaká aj zaujímavý program.

Ako pre náš portál povedal vedúci vlekov Jozef Jabrocký, v sobotu 11. marca v Levočskej doline čaká na návštevníkov poriadna zábava. Štvrtý ročník Jazdy ohňom bude akýmsi vyvrcholením tohtoročnej lyžiarskej sezóny.

Počas sobotňajšieho dňa si prídu na svoje nielen dospelí, ale aj deti. Práve pre tie je podľa slov Jabrockého pripravený program už od pol štvrtej popoludnia. „Pre najmenších lyžiarov sme pripravili rôzne súťaže na svahu aj mimo neho, čaká ich aj maľovanie na tvár či detská diskotéka,“ priblížil pre spravodajský portál Spišská 24.

O 18:00 hodine sa môžu návštevníci Levočskej doliny tešiť na laserovú šou na snehu, ako aj na samotnú jazdu ohňa. Tejto jazdy sa môže zúčastniť ktokoľvek, kto sa vie lyžovať. Počas dňa nebude chýbať na svahu ani dobrá hudba či tombola. Celá akcia vyvrcholí diskotékou. Po skončení jazdy ohňa si budú môcť lyžiari ešte vychutnávať večerné lyžovanie zadarmo až do 21.00 hod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:archívne

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM