Rôzne

Atrakcie, bohatý program aj modrá vatra: Oslavy sviatku detí ešte nekončia

Aj keď Medzinárodný deň detí je už za nami, naši najmenší si prídu na svoje aj najbližšiu sobotu. Toto je pre nich pripravené v Novoveskej Hute...

Ilustračný obrázok k článku Atrakcie, bohatý program aj modrá vatra: Oslavy sviatku detí ešte nekončia
Zdroj: Dnes24.sk

Deti si svoj sviatok užili naozaj veľkolepo aj v Spišskej Novej Vsi. V piatok 2. júna im patrilo celé námestie a pravidelnú akciu s názvom Mesto plné detí si vychutnali ako najmenší tak aj tínedžeri.

Podujatia pre deti však ešte nekončia a deti si prídu na svoje aj už o pár dní. V Novoveskej Hute bude pripravený bohatý program a párty s obľúbenými modrými postavičkami zo známej rozprávky. Občianske združenie Venus pripravilo na futbalovom ihrisku v Novoveskej Hute už túto sobotu Šmolko párty. Popoludnie plné zábavy začína od 13:00 hod.

Na deti čakajú rôzne atrakcie, športové hry, tvorivé dielne s animátormi, Šmolko olympiáda či ukážky psovodov a hasičov. Nebude chýbať ani mini disko s maskotmi či vyvrcholenie akcie – modrá šmolko vatra spolupatričnosti. Na svoje si prídu aj rodičia. Pre tých je pripravené vystúpenie folklórneho súboru Smižančanka, koncert country kapely 3násť cieť či zábava pri československých hitoch. Celé podujatie bude mať aj charitatívny rozmer pre deti zo zariadenia núdzového bývania v Spišskej Novej Vsi.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM