JAB Rôzne

Atmosféra 62. ročníka Spišských trhov: Takto si užívali návštevníci, FOTO a VIDEO

Štyri dni zábavy, hodovania či bohatého kultúrneho programu má už Spišská za sebou. Ako prežívali návštevníci 62.ročník Spišských trhov?

Ilustračný obrázok k článku Atmosféra 62. ročníka Spišských trhov: Takto si užívali návštevníci, FOTO a VIDEO
49
Galéria

Aj napriek nestabilnému počasiu bolo počas uplynulých štyroch dní v Spišskej Novej Vsi poriadne rušno. Najväčšie šošovkovité námestie sa premenilo na obrovské jarmočisko s takmer 500 stánkami a viac ako päťdesiatkou kolotočov a rôznych atrakcií. Ani tento rok nechýbal bohatý kultúrny program na dvoch pódiách ani stánky s lákavým a voňavým občerstvením. Zaujímavosťou 62. ročníka Spišských trhov bolo aj natáčanie celovečerného filmu s názvom Veronka, ktoré sa konalo priamo uprostred prebiehajúcich trhov.

Atmosféra jarmoku v Spišskej na VIDEÁCH: Slávnostné otvorenie aj nočná zábava
2
Galéria

Spišské trhy slávnostne otvorilo vedenie mesta a hostia v piatok popoludní na hlavnom pódiu za účasti skupiny historického šermu Jágo a folklórnych súborov zo Slovenska, Srbska a Rumunska. V slávnostnom sprievode nechýbal ani medveď, ktorý sa stal opäť po niekoľkých rokoch súčasťou týchto trhov.

Centrum Spišskej počas niekoľkých dní navštívili tisícky domácich aj cezpoľných milovníkov jarmočnej atmosféry. Zisťovali sme, ako sa im na trhoch páčilo.

„My sa bavíme super. Poobede sme absolvovali nejaké drobné nákupy a večer kolotoče. Najviac sa tešíme na koncert I.M.T Smile a neskorú večeru," povedala partia domácich.

Koncert tejto známej kapely zlákal aj dosť cezpoľných, my sme natrafili na návštevníkov z Rožnavy či Revúcej. „Prišli sme hlavne kvôli kapele, ale nepohrdneme ani malým občerstvením a určite si doprajeme aj nejaký adrenalín na kolotoči," priznali.

Ani rodinka z Česka sa na atmosféru trhov nesťažovala. „Atmosféra je skvelá ako každý rok, sme tu už po tretíkrát a návštevu známych vždy plánujeme počas konania Spišských trhov. Škoda, že to počasie je nestále, inak je tu super," pochvaľovali si.

Na dlho očakávanú udalosť roka zavítala aj naša redakcia. Atmosféru 62. ročníka Spišských trhov si môžete pozrieť v našich galériách.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Veľká fotogaléria: Prinášame vám momentky zo 62. ročníka Spišských trhov
49
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM