Jozef Kožár Kultúra

Akčné oslavy MDD: Policajti aj boj v kimonách...

Sobotňajšie popoludnie patrilo v Novoveskej Hute najmenším a ich rodičom. Po siedmy raz sa tu konalo podujatie osláv dňa detí, ktoré na ihrisku zažili bohatý program, výbornú zábavu a zaujímavé ukážky profesionálov.

Oslavy organizovalo Občianske združenie Novoveská Huta v spolupráci s dobrovoľník­mi.Deti všetkých vekových kategórií tak mali možnosť zasúťažiť si v rôznych disciplínach, zaskákať si na populárnej žirafe, či pozrieť si v akcii jednotlivé záchranárske zložky, od hasičov, policajtov až po ozajstných zdravotníckych záchranárov.

''Robíme túto akciu pravidelne už siedmy rok, a z roka na rok je to stále ťažšie. Je úbytok prostriedkov od sponzorov, ale robíme, čo je v našich silách. Veľká vďaka patrí rodine Dzimkovej, ktorá to tu kedysi rozbehla. V prvých ročníkoch tu prišlo okolo 180 detí, dnes ich je určite viac,‚ hovorí Štefánia Grešnerová z OZ Novoveská Huta.

Tí , ktorí prišli , iste neľutovali. Pestrý program, dostatočná možnosť vyžitia a občerstvenie pri stánkoch boli zárukou správnej voľby. ''Chceme poďakovať všetkým sponzorom, mestu Spišská Nová Ves a taktiež dobrovoľníkom, bez ktorých by toto podujatie nemohlo existovať,'' poznamenala na záver Štefánia Grešnerová.

huta de? detí
24
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM