JAB Rôzne

Aj takto to môže vyzerať, keď má svadbu otužilec: Parádne zábery zo Slovenského raja

Svoj svadobný deň prežíva každý inak. Čo sa však stane, keď sa žení otužilec? Môže to vyzerať aj tak, ako pred pár dňami v Slovenskom raji. Veď sledujte...

Ilustračný obrázok k článku Aj takto to môže vyzerať, keď má svadbu otužilec: Parádne zábery zo Slovenského raja
7
Galéria
Zdroj: Michal Bdžoch

Leto skončilo a s ním aj obdobie kúpania sa na čerstvom vzduchu, ale len pre niektorých. Práve nízke teploty a poriadne studenú vodu v Hornáde si radi užívajú otužilci, ktorí sa nazývajú Pstruhy Slovenského raja. Tentokrát však jedno otužovanie poňali naozaj slávnostne, veď došlo na svadobné chvíle.

„Otužujem už tri roky a bol to nápad mňa a mojej teraz už manželky, aby sme náš veľký deň oslávili aj spolu so „pstruhmi“ v krásnom prostredí Slovenského raja. Manželka nás oliala vedrom s vodou a chalani ma hodili do Hornádu, našťastie nie v obleku, lebo som nič na prezlečenie nemal,“ prezradil pre náš portál priebeh slávnostného svadobného otužovania ženích Marek.

Ako doplnil, jeho manželka len povzbudzovala z brehu a do vody sa dostala iba na rukách ostatných otužilcov, keďže voda mala tri stupne.

„Keďže sa ženil „pstruh“, tak otužovanie v Hornáde s nevestou v svadobných šatách a ženícha v obleku nesmie chýbať. Ostatným svadobčanom stačili kravaty,“ zasmial sa predseda a zakladateľ klubu Peter Klein s tým, že mladým zaželali, aby boli krásni ako Slovensky raj, svieži a vytrvalí ako Hornád, zdraví ako otužilci a mali toľko detí, ako je pstruhov v rieke.

Takéto svadobné otužovanie u nich malo síce absolútnu premiéru, no ako dodal predseda spomínaného klubu, určite nebolo posledné, keďže medzi pstruhmi sa nachádza viac adeptov na ženenie.

A ako to na mieste vyzeralo? To si už nezabudnite pozrieť v našej fotogalérii.

Svadobné fotky, aké sa len tak nevidia: Toto sa dialo v Slovenskom raji!
7
Galéria
Zdroj: Michal Bdžoch
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM